Projecten

Zomaar greep uit de projecten, welke we hebben geinstalleerd, laat u inspireren. 
Of u een tuingazon, buitenplaats, daktuin of een andere groene ruimte wilt inrichten, de mogelijkheden zijn eindeloos met de vakmensen van RoCa Kunstgras.

Grote tuin in Rijssen

In Rijssen hebben we de Royal Grass Wave geïnstalleerd. De Wave is een realistisch, kort gemaaid en speels groen gras, met Wave heb je meer tijd om te relaxen en te genieten van jouw tuin.  

Tuin in Hengelo

In een tuin in Hengelo mochten we de Royal Grass Bloom installeren. Elke dag zorgeloos genieten van een groene oase in de tuin.

Tuin Delden

In Delden hebben we de Royal Gras Bloom geïnstalleerd. Geniet van een prachtig groene tuin waar kinderen en huisdieren zorgeloos op kunnen ravotten.

Tuin in Borne

In Borne mochten we de Royal Grass Bloom installeren. Een mooi gazon voor kinderen die niets liever doen dan spelen in de tuin.

Een mooi groen gazon in Haaksbergen

In Haaksbergen mochten we een groot gazon installeren van 190 m2. Gelijk een groen gazon, hoe fijn is dat! Royal Grass Bloom kan tegen een stootje en ziet er fraai en natuurlijk uit.

Tuin in Borne

Dat kunstgras al lang niet meer voor kleine tuinen is, bewijst dit gazon wel! In Borne mochten we de Royal Grass Bloom installeren. Opgroeiende kinderen die niets liever doen dan spelen in de tuin? Bloom kan tegen een stootje en ziet er toch heel fraai en natuurlijk uit.

Complete aanleg tuin in Losser

De bewoners wilden graag een onderhoudsarme sfeervolle tuin met o.a. een barrelsauna, een zwemspa, een trampoline voor de kids en kunstgras. Hier werd gekozen voor de Royal Grass Aura; vers gemaaid lente gras,een extreem zachte grasmat maken het gras zeer geschikt voor ravottende kinderen.

Tuin in Almelo

In Almelo hebben we de Royal Grass Sense geïnstalleerd. Een natuurgetrouw kunstgras dat mooi kroest vanwege de ReaDY technologie. De Sense is zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is.

Tuin in Diepenveen

In Diepenveen mochten we de Royal Grass Lush installeren. Gras met een na-zomerse look door de toegevoegde bruine sprieten waardoor het ‘perfecte’ er net vanaf is en dus zeer natuurlijk.

Knusse achtertuin in Haaksbergen

In deze achtertuin in Haaksbergen hebben we de Royal Grass Sense geïnstalleerd. De Sense in één van onze best-sellers! De ultieme ‘wildere’ tuin look, voor als het gras er wat minder gemanicuurd uit mag zien.  

Kom in contact

Vragen of advies

Bel Maarten

Of stuur Maarten een Whatsappje!