Cattier Tuinplanten, dé specialist in de regio

CATTIER Tuinplanten is dé specialist in het leveren van bomen, meerstammige heester, haagplanten, groot en mooi plantmateriaal in de regio.

Het juiste adres

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw tuin? Of bent u op zoek naar bomen en heester in XXL formaat?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken altijd de planten zelf uit bij onze kwekers, zodat u verzekert bent van de mooiste planten en de beste kwaliteit.  De planten zijn toepasbaar in de meest verschillende tuinstijlen.

Bij ons bedrijf aan de Schoneveldsweg in Ambt Delden hebben we een uitgebreide assortiment met in pot gekweekte meerstammige heesters en bijzondere bomen.

De (meerstammige) heester of juiste boom op de juiste plek
Als we weten wat het gewenste eindbeeld is, kunnen we suggesties doen voor geschikte soorten of cultivars, passend bij de toekomstige standplaats.

Ook collega hoveniers en opdrachtgevers in het binnen- en buitenland schakelen ons met enige regelmaat in voor het zoeken en leveren van bijzondere planten. Doordat de tuinplanten in pot gekweekt zijn, kunnen ze bijna jaarrond geplant worden.

Tevens verzorgen wij ook het transport en de aanplant van deze tuintoppers en zijn wij leverancier van groot formaat plantenbakken in hout, staal aluminium, polyester etc.

Kijk voor onze bijzondere projecten ook op https://www.cattier-tuinen.nl/projecten/bomen-meerstammige-heester-hagen-xxl-plantmateriaal.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze exclusieve planten?
Neem dan contact met ons op en bel 0547-29 30 02.

Vragen of advies

Bel Nick

Of stuur Nick een Whatsappje!