RoCa Kunstgras is Premium Dealer van Royal Grass!

Over ons

Gegarandeerd goed.

Al sinds 2013 installeren we het kunstgras van Royal Grass. Sinds 2022 zijn wij ook Premium dealer van Royal Grass. Hiermee zijn wij ook dé leverancier voor hoveniers in het oosten en midden van Nederland van Royal Grass.

RoCa Kunstgras is dé leverancier voor Royal Grass in het oosten en het midden van Nederland.

Wij hebben alle expertise in huis voor zowel de particulier als de hovenier, dus bent u hovenier en wil je graag kunstgras installeren bij uw klanten? Wij helpen u graag!

Waarom werkt RoCa Kunstgras met het gras van Royal Grass?
Royal Grass is absoluut topkwaliteit kunstgras!
Kies je voor RoCa Kunstgras als jouw kunstgras leverancier, dan kiest u voor kunstgras dat uiterst natuurlijk oogt, een jarenlange levensduur heeft, gegarandeerd veilig is voor jou, jouw kinderen en huisdieren. Ook wordt het kunstgras van Royal Grass op een zeer milieu bewuste manier geproduceerd.

Met de ervaring van RoCa Kunstgras en de producten van Royal Grass kunnen wij top kwaliteit leveren:

  • Royal Grass leverancier van kunstgras sinds 2003
  • RoCa Kunstgras dealer van Royal Grass sinds 2013
  • Absolute focus op kwaliteit
  • 9-15 jaar garantie
  • 100% veilig, getest volgens de speelgoed norm EN 71-3
  • Innovaties als V-Shape, MiNT, ReaDY en de Suntec technologie
  • Dubbele backing voor extra stevigheid (ECO)
  • Eigen Machinepark.
  • Speciale tools.
  • Opgeleid personeel.

Samenwerking met hoveniers

Hoveniers opgelet!

Bent u als professional op zoek naar kunstgras van de allerhoogste kwaliteit? Of wilt u wel Royal Grass kunstgras aan uw klanten aanbieden, maar heeft u geen ervaring met het leggen van kunstgras? Geen enkel probleem.

Wij zijn Premium dealer van Royal Grass en hebben alle expertise in huis.
RoCa Kunstgras is erop ingericht om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Naast het bieden van topkwaliteit kunstgras kunnen we de installatie van kunstgras verzorgen, ook kunnen we dit sámen met u als hovenier doen.
Wij zijn hét totaaladres voor het leveren van kunstgras.

Wilt u, als hovenier graag kennismaken met Royal Grass?

Kom langs voor een kop koffie en we laten u graag onze showtuin en de mogelijkheden van kunstgras zien. Daarnaast ontvangt u van ons de stalenbox.
Bekijk, voel en ervaar Royal Grass gemakkelijk bij u thuis, maar ook bij uw klant waar u het kunstgras wilt gaan installeren.

Coupon Kunstgras

Wilt uzelf aan de slag met kunstgras in de tuin én ook de allerbeste kwaliteit kunstgras? Bij RoCa kunstgras kunt u ook een coupon kunstgras bestellen!

Onze werkwijze

Bij RoCa Kunstgras gaan we altijd voor een professionele en persoonlijke realisatie. Door een transparante werkwijze, vol passie en toewijding, streven we naar het beste resultaat. Dit doen we door veel te overleggen, omdat we veel waarde hechten aan het persoonlijke contact tussen onze medewerkers en u als opdrachtgever.

Een goede onderlinge communicatie en samenwerking is volgens ons de doorslaggevende factor voor een uitstekend aangelegde tuin.
Naast de juiste kennis beschikt RoCa ook over een eigen machinepark. Dit machinepark bestaat uit een scala aan zeer diverse en professionele machines, die voor ons het werk sneller en efficiënter maken, maar bovenal voor u de kosten zo laag mogelijk houden.

RoCa Kunstgras heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aanleggen van de perfecte kunstgrasmat. Omdat de vraag naar een tuin en gazon zonder veel onderhoud steeds groter wordt, willen wij u daarin met de nieuwste technologie en materialen kunnen voorzien.

Wij werken samen met Royal Grass®, een leverancier van kunstgras, die haar producten vervaardigd van vezels van Koninklijke Ten Cate. Hierdoor kunnen wij garant staan voor kwaliteit. Zowel voor de kwaliteit van het kunstgras, als voor de kwaliteit van het eindresultaat in uw tuin.

Minder onderhoud,
meer plezier

Genieten van het leven

RoCa Kunstgras is een onderdeel van Cattier Tuinen; een bedrijf dat is voortgekomen uit jarenlange ervaring in en een grote passie voor de aanleg en onderhoud van tuinen. Het personeel heeft de juiste opleidingen gevolgd en verdiept zich dagelijks in het vak.
Door de combinatie van opleiding en passie, zijn wij in staat om van uw tuin een verlengstuk van uw woning te maken. Een plek waar u kunt genieten, tot rust kunt komen en met familie samen kunt zijn. Zonder al te veel onderhoud.

Onze werknemers hebben elk een eigen specialiteit, waardoor het project van begin tot het eind in eigen beheer voltooid kan worden. Dit resulteert in een gegarandeerde hoge kwaliteit en zo weinig mogelijk kosten.

Wij als hoveniers hebben natuurlijk een voorliefde voor natuurlijk groen. De kwaliteit van het kunstgras van RoCa is echter zo hoog dat het vaak niet van echt gras is te onderscheiden. Dus zelfs wij als hoveniers, met groen in hart en nieren, zijn trots op dit natuurgetrouwe kunstgras.

 

Sfeerimpressie

Vragen of advies

Bel Nick

Of stuur Nick een Whatsappje!