Projecten

Zomaar greep uit de projecten, waar wij kunstgras in tuinen hebben gelegd, laat u inspireren.
Of u een tuingazon, buitenplaats, daktuin, balkon of een andere groene ruimte wilt inrichten, de mogelijkheden zijn eindeloos met de vakmensen van RoCa Kunstgras.

 

Prachtig groen gazon bij Eetsalon 11 in Hengevelde

Eetsalon 11 in Hengevelde is onlangs in een nieuw jasje gestoken en nu is ook de buitenruimte helemaal als nieuw! Het buitenterras is aangepast en uitgebreid met de Royal Grass Lush. Sommige vezels van de Royal Grass Lush hebben een natuurlijke geelbruine kleur, waardoor het kunstgras een warme nazomerse uitstraling krijgt. Doordat de vezels net iets dichter op elkaar staan, oogt de grasmat bovendien extra vol. Een weelderig kunstgras gazon, waar de kids lekker op kunnen spelen, vooral in deze speeltuin / buitenterras.

Zomers gazon in Hengelo

Wie verlangt er nu niet naar een frisgroen gazon in de tuin! Met de Royal Grass Bliss heb je zomer en winter een hoog, vol en zomers gazon. Perfect voor tuinen met spelende kinderen en huisdieren.

Kunstgras op balkon of dakterras

In Ootmarsum, mochten we de Royal Grass Sense op een balkon aanleggen. Met kunstgras maak je van jouw balkon of dakterras een levensechte tuin met een fris gazon, dat niet van echt te onderscheiden is. De Royal Grass Sense is een hoog gazon met een open structuur en een grasgroene kleur. Doordat de hoge grassprieten wat verder uit elkaar staan oogt dit gazon luchtig, speels en krijg je een volle look.

Creatief met kunstgras – Borne

Wees creatief met kunstgras, het is erg flexibel en kan in elke vorm in een tuin aangelegd worden. In deze tuin in Borne hebben we de Royal Grass Bloom aangelegd. De weelderige look is bijna niet te onderscheiden van echt gras.

Een mooi vol gazon

In deze landelijke tuin mochten we de Royal Grass Bliss aan leggen, een mooi ‘vol ‘gazon die heerlijk zacht aan jouw voeten voelt, perfect voor tuinen met spelende kinderen en huisdieren, Hier en daar heeft dit kunstgras een zongebruinde grasspriet voor een mooie natuurlijke look.

Op jouw blote voeten door het gras

In Losser mochten we in de voor- en achtertuin de Royal Grass Bliss aanleggen, een zomers kunstgras gazon met hoge grassprieten waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt. Heerlijk om op je blote voeten door het gras te gaan.

Familietuin in Hengelo

In Hengelo hebben we een aluminium terrasoverkapping gezet en een bamboe vlonder aangelegd. De trampoline is geleverd en geplaatst en er is kunstgras aangelegd. Hiervoor hebben we de Royal Grass Bloom gebruikt, een prachtig groen gazon waar kinderen en huisdieren zorgeloos op kunnen ravotten.

(Bijna) geen omkijken naar kunstgras! Haaksbergen

In de woonwijk Groenrijck in Haaksbergen mochten we de Royal Grass Bliss aanleggen. Dit gazon is een zomerse grasmat met hoge grassprieten waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt. Hierdoor voelt het ook heerlijk zacht aan de voeten, je hebt bijna geen omkijken naar kunstgras.

Vaak van huis en ook een mooi groen gazon – Haaksbergen

Als je vaak van huis bent en je wilt thuis ook een strak groen gazon, dan is Royal Grass een hele mooie oplossing! Deze bewoners kozen voor de Royal Grass Bloom, dit gazon maakt van iedere tuin een prachtige groene oase en is bijna niet van echt te onderscheiden.

Zo groen als gras – Delden

In Delden mochten we de Royal Grass Bloom aanleggen, deze hoge kunstgrasmat heeft een grasgroene kleur en maakt van iedere tuin een prachtige oase. Door de volle en dichte rootzone kun je dit gazon jarenlang intensief gebruiken. Dit hoge gazon heeft een natuurlijke en weelderige look waardoor de Royal Grass Bloom bijna niet van echt te onderscheiden is.

Vragen of advies

Bel Nick

Of stuur Nick een Whatsappje!