Projecten

Zomaar greep uit de projecten, waar wij kunstgras in tuinen hebben gelegd, laat u inspireren.
Of u een tuingazon, buitenplaats, daktuin, balkon of een andere groene ruimte wilt inrichten, de mogelijkheden zijn eindeloos met de vakmensen van RoCa Kunstgras.

 

Achtertuin in Hengelo

In Hengelo mochten we de Royal Grass® Bliss aanleggen. de Bliss is een zomers kunstgras met hoge grassprieten waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt. Hierdoor voelt het ook heerlijk zacht aan voor de voeten. Hier en daar heeft dit kunstgras een zongebruinde grasspriet voor een mooie natuurlijke look. Door de wildere en zeer volumineuze look […]

Kunstgras op balkon of dakterras – Ootmarsum

In Ootmarsum, mochten we de Royal Grass Sense op een balkon aanleggen. Met kunstgras maak je van jouw balkon of dakterras een levensechte tuin met een fris gazon, dat niet van echt te onderscheiden is. De Royal Grass Sense is een hoog gazon met een open structuur en een grasgroene kleur. Doordat de hoge grassprieten […]

Echt gras of kunstgras – Oldenzaal

Alle positieve aspecten van kunstgras worden gebundeld in kunstgras dat nauwelijks is te onderscheiden van écht gras. De Royal Grass Bloom heeft een grasgroene kleur en maakt van iedere tuin een prachtige groene oase. Echt gras of kunstgras, kunt u het zien?

Creatief met kunstgras – Borne

Wees creatief met kunstgras, het is erg flexibel en kan in elke vorm in een tuin aangelegd worden. In deze tuin in Borne hebben we de Royal Grass Bloom aangelegd. De weelderige look is bijna niet te onderscheiden van echt gras.

Zo groen als gras – Rijssen

In Rijssen mochten we in een voor-en achtertuin de Royal Grass Bliss aanleggen. De Royal Grass Bliss is een zomers kunstgras met hoge grassprieten, waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt. Een mooi kunstgrasgazon zo groen als gras.

Een mooi vol gazon

In deze landelijke tuin mochten we de Royal Grass Bliss aan leggen, een mooi ‘vol ‘gazon die heerlijk zacht aan jouw voeten voelt. Hier en daar heeft dit kunstgras een zongebruinde grasspriet voor een mooie natuurlijke look.

Strak gazon

In samenwerking met Boom & Tuin mochten we in deze tuin in Borne de Royal Grass Bloom aanleggen. Geniet langdurig van een prachtige groene tuin en strak gazon, waar kinderen en huisdieren zorgeloos op kunnen ravotten.

Op jouw blote voeten door het gras

In Losser mochten we in de voor- en achtertuin de Royal Grass Bliss aanleggen, een zomers kunstgras gazon met hoge grassprieten waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt. Heerlijk om op je blote voeten door het gras te gaan.

Familietuin in Hengelo

In Hengelo hebben we een aluminium terrasoverkapping gezet en een bamboe vlonder aangelegd. De trampoline is geleverd en geplaatst en er is kunstgras aangelegd. Hiervoor hebben we de Royal Grass Bloom gebruikt, een prachtig groen gazon waar kinderen en huisdieren zorgeloos op kunnen ravotten.

(Bijna) geen omkijken naar kunstgras! Haaksbergen

In de woonwijk Groenrijck in Haaksbergen mochten we de Royal Grass Bliss aanleggen. Dit gazon is een zomerse grasmat met hoge grassprieten waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt. Hierdoor voelt het ook heerlijk zacht aan de voeten, je hebt bijna geen omkijken naar kunstgras.

Vragen of advies

Bel Maarten

Of stuur Maarten een Whatsappje!