Projecten

Zomaar greep uit de projecten, welke we hebben geinstalleerd, laat u inspireren. 
Of u een tuingazon, buitenplaats, daktuin of een andere groene ruimte wilt inrichten, de mogelijkheden zijn eindeloos met de vakmensen van RoCa Kunstgras.

Groene oase in Goor

In samenwerking met Assink Hoveniers uit Goor mochten we in deze tuin de Royal Grass Bloom aanleggen. Deze grasmat heeft een grasgroene kleur en maakt van iedere tuin een prachtige oase. Dit hoge gazon heeft een natuurlijke en weelderige look waardoor de Royal Grass Bloom bijna niet te onderscheiden is van écht gras.

Altijd een groen gazon in Enschede

Nooit meer verticuteren, bemesten en sproeien met kunstgras van Royal Grass. In Enschede mochten we de Royal Grass Sense aanleggen. De Sense is een hoog gazon met een open structuur en een gras groene kleur. Doordat de hoge grassprieten wat verder uit elkaar staan oogt dit gazon luchtig en speels.

Zomers gazon in Haaksbergen

Zomers gazon in Haaksbergen In Haaksbergen mochten we een zomers gazon met de Royal Grass Supreme aanleggen. Dit is één van de kortste gazons binnen de Royal Grass collectie. De korte grassprieten van 25 mm hoog, in combinatie met de volheid van het product geven dit gazon een strakke look.

Met Royal Grass ben je klaar voor de zomer

Met Royal Grass ben je klaar voor de zomer Nooit meer sproeien en verticuteren, hoe fijn is dat! In Hengevelde hebben we de Royal Grass Sense aangelegd. Deze grasmat heeft een zomergroene kleur, de lichtbruine mosdraad geeft een extra natuurlijke beleving. Met kunstgras van Royal Grass ben je altijd verzekerd van een mooi groen gazon […]

Royal Grass of Echt Gras in Hengelo (0)

Royal Grass of echt gras in Hengelo In deze tuin in #Hengelo is Royal Grass Sense vóór de poort aangelegd en echt gras achter de poort, zie jij het verschil? De Royal Grass Sense is een hoog gazon met een open structuur en een grasgroene kleur. Doordat de hoge grassprieten wat verder uit elkaar staan […]

Tuin in Diepenveen

Tuin in Diepenveen In Diepenveen mochten we de Royal Grass Lush in de tuin aanleggen. Gras met een na-zomerse look door de toegevoegde bruine sprieten waardoor het ‘perfecte’ er net vanaf is en dus zeer natuurlijk.

Op blote voeten door het gras in Haaksbergen

Op blote voeten door het gras in Haaksbergen In Haaksbergen mochten we de Royal Grass Bliss aanleggen. Een zomers kunstgras met hoge grassprieten waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt, hierdoor voelt het gazon lekker zacht aan de voeten.

Trots op het eindresultaat in Almelo

Trots op het eindresultaat in Almelo Het kunstgras gazon in Almelo ligt er weer super strak in! Hier hebben we de Royal Grass Sense aangelegd, dit kunstgras is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. We zijn trots op het eindresultaat van deze tuin in Almelo.  

Royal Grass Bloom in Borne

Royal Grass Bloom in Borne In Borne mochten we de Royal Grass Bloom aanleggen, Deze grasmat heeft een dikke, dichte wortelzone, waardoor hij geschikt is voor jarenlang intensief gebruik. Door zijn verrassende natuurlijke uitstraling zullen jouw buren versteld staan, als ze er achter komen dat dit kunstgras is.

Kort gemaaid gazon in Bentelo

Kort gemaaid gazon in Bentelo In Bentelo mochten we de Royal Grass Supreme installeren, een mooi kort gemaaid gazon, dat niet van echt te onderscheiden.

Vragen of advies

Bel Maarten

Of stuur Maarten een Whatsappje!