Projecten

Zomaar greep uit de projecten, waar wij kunstgras in tuinen hebben gelegd, laat u inspireren.
Of u een tuingazon, buitenplaats, daktuin, balkon of een andere groene ruimte wilt inrichten, de mogelijkheden zijn eindeloos met de vakmensen van RoCa Kunstgras.

 

Leeftuin met organische vormen -Delden

In Delden mochten we in samenwerking met onze vaste partners http://www.noordink-tuinontwerp.nl en http://www.cattier-tuinen.nl deze tuin ontwerpen en aanleggen. Voor het gazon is de Royal Grass Bloom gebruikt, welke in mooie ronde vormen werd aanleggend, een specialistische klus welke onze kunstgrasinstallateurs goed beheersen. De Bloom heeft een grasgroene kleur en een weelderige look, waardoor het bijna niet van echt te onderscheiden is. Samen maken we mooie tuinen!

Een duurzaam groen gazon – Hengevelde

Een klein gazon of een heel groot gazon, alles is mogelijk bij RoCa Kunstgras! In Hengevelde mochten we 110m2 Royal Grass Bloom aanleggen. De Bloom heeft een grasgroene kleur en een weelderige look, waardoor het bijna niet van echt te onderscheiden is, een kwalitatief goed kunstgras gazon waardoor je minimaal onderhoud hebt.

Jarenlang plezier van een groen gazon – Oldenzaal

In Oldenzaal mochten we de Royal  Grass Bloom aanleggen. De Bloom heeft een grasgroene kleur en weelderige look, waardoor het bijna niet van echt te onderscheiden is. Dit gazon kun je jarenlang intensief gebruiken, kinderen en huisdieren kunnen hier dus zorgeloos ravotten.

Gezellige groene achtertuin in Borne

In Borne mochten we de Royal Grass Bloom aanleggen, een mooi grasgroen gazon voor intensief gebruik. De Royal Grass Bloom in niet te onderscheiden van écht gras.

Zomers geluk in Delden

In Delden mochten we de Royal Grass Bliss aanleggen, een zomers kunstgras met hoge grassprieten waardoor je een ‘vol ‘ gazon krijgt. Een perfect gazon voor kinderen en huisdieren.

Zo groen als gras – Borne

In Borne hebben we de Royal Grass Bliss gelegd, een kunstgrassoort met een grasgroene kleur, die van iedere tuin een prachtige groene oase maakt. Door de volle en dichte rootzone kun je dit gazon jarenlang intensief gebruiken.

Achtertuin in Hengelo

Heeft u een kleinere achtertuin? Dan is kunstgras de ideale oplossing ! Nooit meer grasmaaien, dus geen gazonmaaier in de schuur en altijd een mooi groen gazon. In deze achtertuin hebben we de Royal Grass Bliss aangelegd, een zomers-groen gazon perfect voor tuinen met spelende kinderen en huisdieren.

Prachtig groen gazon bij Eetsalon 11 in Hengevelde

Eetsalon 11 in Hengevelde is onlangs met een prachtig groen gazon in een nieuw jasje gestoken en nu is ook de buitenruimte helemaal als nieuw! Het buitenterras is aangepast en uitgebreid met de Royal Grass Lush. Sommige vezels van de Royal Grass Lush hebben een natuurlijke geelbruine kleur, waardoor het kunstgras een warme nazomerse uitstraling krijgt. Doordat de vezels net iets dichter op elkaar staan, oogt de grasmat bovendien extra vol. Een weelderig kunstgras gazon, waar de kids lekker op kunnen spelen, vooral in deze speeltuin / buitenterras.

Zomers gazon in Hengelo

Wie verlangt er nu niet naar een frisgroen gazon in de tuin! Met de Royal Grass Bliss heb je zomer en winter een hoog, vol en zomers gazon. Perfect voor tuinen met spelende kinderen en huisdieren.

Kunstgras op balkon of dakterras

In Ootmarsum, mochten we de Royal Grass Sense op een balkon aanleggen. Met kunstgras maak je van jouw balkon of dakterras een levensechte tuin met een fris gazon, dat niet van echt te onderscheiden is. De Royal Grass Sense is een hoog gazon met een open structuur en een grasgroene kleur. Doordat de hoge grassprieten wat verder uit elkaar staan oogt dit gazon luchtig, speels en krijg je een volle look.

Vragen of advies

Bel Nick

Of stuur Nick een Whatsappje!