Kunstgras leggen

Wilt u een coupon kunstgras bestellen om zelf kunstgras te leggen of de tuin met kunstgras door ons laten aanleggen? Kijk bij de kosten van kunstgras niet alleen naar de prijs, maar vooral wat het u oplevert. Altijd een mooi groen gazon dat zo goed als onderhoudsvrij is. Bel ons voor de mogelijkheden of maak een afspraak en kom langs in onze showtuin.

Ervaar, voel en beleef ons Royal Grass kunstgras!

Kunstgras leggen

Kunstgras in uw tuin is sterk afhankelijk van uw tuinwensen, wilt u het zelf leggen of door ons laten aanleggen. Naast de oppervlakte van uw tuin zijn er bijvoorbeeld extra kosten voor het verwijderen van het oude gras in uw tuin en het aanleggen van de zandondergrond.

Wanneer u een goed kunstgras advies voor uw tuin wenst of duidelijkheid wilt ten aanzien van de te verwachten kosten, dan is het raadzaam om contact met ons op te nemen of een offerte op maat aan te vragen via onze website.

Maar ook wanneer u langs komt met een tuintekening met afmetingen en wat foto’s van uw huidige tuin, kunnen u direct van een prijs voorzien.

Wat zijn de voordelen van kunstgras in uw tuin?

Kunstgras heeft veel voordelen en het grootste voordeel is het bijna volledig ontbreken van onderhoud. Een echt gazon vraagt veel onderhoud en kan in de zomer droog en geel worden door bijvoorbeeld het gebrek aan water. Kunstgras blijft altijd prachtig groen en heeft zo goed als geen onderhoud nodig. Daarnaast heeft kunstgras een hele lange levensduur.

Waar kan kunstgras gelegd worden?

Kunstgras kan op vrijwel iedere locatie worden aangelegd. Natuurlijk in uw tuin maar zeker ook op uw balkon. Daarnaast kunt u kunstgras ook binnen leggen bijvoorbeeld in een winkel of bij een evenement om de locatie aan te kleden. De natuurlijke uitstraling van het gras past eigenlijk vooral.

Voor de particulier
Wil je kunstgras in jouw tuin en ben je op zoek naar kunstgras dat niet van echt is te onderscheiden voor jouw tuin of balkon?
We geven jou graag advies over de verschillende soorten kunstgras en je kunt ter plekke enkele stalen kunstgras van ons meenemen.
Je kunt zelf het kunstgras aanleggen, maar wij nemen jou ook graag deze zorg uit handen.

De koffie staat klaar !

Openingstijden showtuin (alleen op afspraak)
ma t/m vr. 08:00 – 17:00
za 08:00 – 12:30
Bel Maarten voor een afspraak
in onze showtuin op 06 – 11 33 21 28

Showtuin RoCa Kunstgras
Schoneveldsweg 3
7495 PE Ambt Delden
0547-293 002

Trots op het eindresultaat in Almelo
Royal Grass of Echt Gras in Hengelo

Vragen of advies

Bel Nick

Of stuur Nick een Whatsappje!