Zomers gazon in Hengelo

Zomers gazon in Hengelo

Wie verlangt er nu niet naar een frisgroen gazon in de tuin! Met de Royal Grass Bliss heb je zomer en winter een hoog, vol en zomers gazon.
Achtertuin in Hengelo

Achtertuin in Hengelo

In Hengelo mochten we de Royal Grass® Bliss in de achtertuin aanleggen. De Bliss is een zomers kunstgras met hoge grassprieten waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt. Hierdoor voelt het ook heerlijk zacht aan voor de voeten. Hier en daar heeft dit kunstgras een...
Zo groen als gras – Rijssen

Zo groen als gras – Rijssen

In Rijssen mochten we in een voor-en achtertuin de Royal Grass Bliss aanleggen. De Royal Grass Bliss is een zomers kunstgras met hoge grassprieten, waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt. Een mooi kunstgrasgazon zo groen als gras.
Een mooi vol gazon

Een mooi vol gazon

In deze landelijke tuin mochten we de Royal Grass Bliss aan leggen, een mooi ‘vol ‘gazon die heerlijk zacht aan jouw voeten voelt. Hier en daar heeft dit kunstgras een zongebruinde grasspriet voor een mooie natuurlijke look.
Op jouw blote voeten door het gras

Op jouw blote voeten door het gras

In Losser mochten we in de voor- en achtertuin de Royal Grass Bliss aanleggen, een zomers kunstgras gazon met hoge grassprieten waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt. Heerlijk om op je blote voeten door het gras te gaan.