Zomers geluk in Delden

Zomers geluk in Delden

In Delden mochten we de Royal Grass Bliss aanleggen, een zomers kunstgras met hoge grassprieten waardoor je een ‘vol ‘ gazon krijgt. Een perfect gazon voor kinderen en huisdieren.
Zo groen als gras – Borne

Zo groen als gras – Borne

In Borne hebben we de Royal Grass Bliss gelegd, een kunstgrassoort met een grasgroene kleur, die van iedere tuin een prachtige groene oase maakt. Door de volle en dichte rootzone kun je dit gazon jarenlang intensief gebruiken.
Achtertuin in Hengelo

Achtertuin in Hengelo

Heeft u een kleinere achtertuin? Dan is kunstgras de ideale oplossing ! Nooit meer grasmaaien, dus geen gazonmaaier in de schuur en altijd een mooi groen gazon. In deze achtertuin hebben we de Royal Grass Bliss aangelegd, een zomers-groen gazon perfect voor tuinen met...
Zomers gazon in Hengelo

Zomers gazon in Hengelo

Wie verlangt er nu niet naar een frisgroen gazon in de tuin! Met de Royal Grass Bliss heb je zomer en winter een hoog, vol en zomers gazon. Perfect voor tuinen met spelende kinderen en huisdieren.
Een mooi vol gazon

Een mooi vol gazon

In deze landelijke tuin mochten we de Royal Grass Bliss aan leggen, een mooi ‘vol ‘gazon die heerlijk zacht aan jouw voeten voelt, perfect voor tuinen met spelende kinderen en huisdieren, Hier en daar heeft dit kunstgras een zongebruinde grasspriet voor een mooie...