Groene oase in Goor

Groene oase in Goor

In samenwerking met Assink Hoveniers uit Goor mochten we in deze tuin de Royal Grass Bloom aanleggen. Deze grasmat heeft een grasgroene kleur en maakt van iedere tuin een prachtige oase. Dit hoge gazon heeft een natuurlijke en weelderige look waardoor de Royal Grass...
Royal Grass Bloom in Borne

Royal Grass Bloom in Borne

Royal Grass Bloom in Borne In Borne mochten we de Royal Grass Bloom aanleggen, Deze grasmat heeft een dikke, dichte wortelzone, waardoor hij geschikt is voor jarenlang intensief gebruik. Door zijn verrassende natuurlijke uitstraling zullen jouw buren versteld staan,...
Tuin in Hengelo

Tuin in Hengelo

Tuin in Hengelo In een tuin in Hengelo mochten we de Royal Grass Bloom installeren. Elke dag zorgeloos genieten van een groene oase in de tuin.
Kunstgras tuin in Delden

Kunstgras tuin in Delden

Kunstgras tuin in Delden In een tuin in Delden hebben we de Royal Gras Bloom kunstgras geïnstalleerd. Geniet van een prachtig groene tuin waar kinderen en huisdieren zorgeloos op kunnen ravotten.
Speeltuin in Borne

Speeltuin in Borne

Een speeltuin in Borne In Borne mochten we de Royal Grass Bloom kunstgrasmat leggen. Een mooi speel gazon voor kinderen, die niets liever doen dan spelen in de tuin.