Echt gras of kunstgras – Oldenzaal

Echt gras of kunstgras – Oldenzaal

Alle positieve aspecten van kunstgras worden gebundeld in kunstgras dat nauwelijks is te onderscheiden van écht gras. De Royal Grass Bloom heeft een grasgroene kleur en maakt van iedere tuin een prachtige groene oase. Echt gras of kunstgras, kunt u het...
Creatief met kunstgras – Borne

Creatief met kunstgras – Borne

Wees creatief met kunstgras, het is erg flexibel en kan in elke vorm in een tuin aangelegd worden. In deze tuin in Borne hebben we de Royal Grass Bloom aangelegd. De weelderige look is bijna niet te onderscheiden van echt gras.
Zo groen als gras – Rijssen

Zo groen als gras – Rijssen

In Rijssen mochten we in een voor-en achtertuin de Royal Grass Bliss aanleggen. De Royal Grass Bliss is een zomers kunstgras met hoge grassprieten, waardoor je een ‘vol’ gazon krijgt. Een mooi kunstgrasgazon zo groen als gras.
Strak gazon

Strak gazon

In samenwerking met Boom & Tuin mochten we in deze tuin in Borne de Royal Grass Bloom aanleggen. Geniet langdurig van een prachtige groene tuin en strak gazon, waar kinderen en huisdieren zorgeloos op kunnen ravotten.
Familietuin in Hengelo

Familietuin in Hengelo

In Hengelo hebben we een aluminium terrasoverkapping gezet en een bamboe vlonder aangelegd. De trampoline is geleverd en geplaatst en er is kunstgras aangelegd. Hiervoor hebben we de Royal Grass Bloom gebruikt, een prachtig groen gazon waar kinderen en huisdieren...